AK Parti Genel Merkez Giresun koordinatörü ve Nevşehir eski milletvekili Rıdvan Köybaşı, il yönetimine istifasını veren Bulancak teşkilatıyla görüştü.

AK parti 22 ve 23 dönem Nevşehir Milletvekili, Giresun koordinatörü Rıdvan Köybaşı Giresun'un Bulancak ilçesine gelerek, AK Parti Bulancak ilçe teşkilatının yapılandırması noktasında 3 gündür çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  

Köybaşı, yeni oluşacak olan AK Parti Bulancak İlçe Yönetim Kurulu üyelerini belirlemek için ilçe başkanlığında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK parti 22 ve 23 dönem Nevşehir Milletvekili, Giresun koordinatörü Rıdvan Köybaşı, AK Parti Bulancak İlçe Teşkilatı’nda yeni ilçe yönetiminin belirlenmesi amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti'ye büyük bir teveccüh göstererek, yeni oluşturulacak olan ilçe yönetim kurulu listesine girmek için başvuran adaylara teşekkür eden AK Parti Giresun İl Koordinatörü Rıdvan Köybaşı yaptığı açıklamada ''Yeni oluşacak olan ilçe yönetim kurulumuza girmek için başvuran ve bir birinden değerli olan arkadaşlarımıza, AK Parti'ye gösterdikleri büyük teveccüh için teşekkür ediyorum. AK Parti Giresun İl Teşkilat Başkanımız Hasan Ali Tütüncü ve şahsım, ilçe yönetim kurulu üyesi olmak isteyen adaylarımız ile Bulancak'da bire bir istişareye dayalı bir mülakat gerçekleştirdik.

Bu mülakat sonunda belirleyeceğimiz yeni yönetim kurulu listemiz, İl Başkanlığı'mızda yine istişare edildikten sonra Genel Merkezimizin onayına sunulacak. Genel Merkezin onay vermesi ile birlikte, inanıyorum ki, bir kaç gün içinde AK Parti Bulancak İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz bu şekilde netleşecek ve yeni yönetim kurulu üyelerimizi Bulancak kamuoyu ile paylaşacağız.

Bulacak halkımız müsterih olsun, halkımız kendisine nasıl bir hizmetkar kadrosu istiyorsa, işte biz o hizmet kadrosunu oluşturacağız. Biz, Bulancak halkını, birleştiren ve sevgi saygı ile kucaklayan bir anlayışla gece gündüz demeden çalışarak, halkımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.'' diye konuştu.


Toplantı sonrası açıklamada bulunan Köybaşı, yaptığı açıklamada verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek ziyaretinin amacının Bulancak ilçesinde AK Parti'yi temsil edecek güçlü bir ilçe yönetimi belirleme çalışmaları için istişarelerde bulunmak olduğunu açıkladı.  

AK parti 22 ve 23 dönem Nevşehir Milletvekili, Ak Parti Giresun İl Koordinatörü Rıdvan Köybaşı, “ Partimiz için teşkilatlarımızın öneminin farkındayız. Zira Partimizin bugünlere gelmesinde teşkilatlarımızın çok önemli bir payı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle gücümüz yettiğince zaman zaman sizlerle biraraya gelip partimizi bulunduğu noktadan ileriye taşıma gayretimizi sürdüreceğiz” dedi.