Saadet Partisi Nevşehir il teşkilatı iftarda yemeği programıyla buluştular.

Yapılan iftar programına Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Ali doğan Simit ile birlikte ilçe başkanları,köy ve mahalle temsilcilerinin yanı sıra komşu illerde iftar davetine katıldı.

Komşu iller olarak Kayseri İl Başkan yardımcısı İbrahim Aslantaş Kayseri il müfettişi ve GİK üyesi Duran Soyuğur,Kırşehir İl Başkanı Musa Bülbül,İl Müfettişi Tugay Turgut,İl yönetim kurul üyesi Halim Turan da misafir olarak katıldılar.

SP Nevşehir İl Başkanı Ali doğan Simit,iftardan sonra yaptığı konuşmasında Nevşehir il teşkilatına böyle güzel bir ayda güzel bir ramazan günü iftara katılanlara teşekkür etti.Gelen misafir il başkanları,il müfettişlerine de ayrıca katılımlarından dolayı teşekkür eden Simit bu vesile ile FİB Haber Merkezi vasıtasıyla tüm İslam aleminin ve Nevşehirli hemşerilerimizin de Kadir gecelerini ve hafta sonu Mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyorum dedi.

Başkan Simit Dünyanın dört bir tarafında Müslüman kardeşlerimiz zülüm ve işkence görmektedir bu haseple içimiz buruk dedi.

 

İftar yemeği sonrası Saadet Partililer ülke ve dünya meseleleri konusunda fikir ve görüşlerini paylaştılar ve Teravih namazı kılınarak ayrıldılar.