NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi de Nevşehir merkez belediye başkan adayı çıkaracak. İl Başkanı Ali Doğan Simit, bir hafta içerisinde merkez belediye başkan adayını açıklayacaklarını söyledi.

Saadet Partisinden Merkez belediye başkan adayı olabilmek için 3 ismin kendilerine başvuruda bulunduğunu belirten İl Başkanı Ali Doğan Simit, yerel seçimlere son derece iddialı bir şekilde hazırlandıklarına da değindi.

Nevşehir Merkez dahil, ilçe ve beldelerin tamamında aday çıkaracaklarını, ancak seçim çalışmalarının son derece yoğun geçtiğini ve adayların titiz bir şekilde belirlenmesine büyük önem verdiklerini belirten Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, adaş çıkarmış olmak için değil, iddialı bir şekilde seçime girebilecek adayın belirlenmesine gayret ettiklerini ifade etti.

İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Allah’ında izniyle merkez dahil olmak üzere ilçe ve beldelerimizde adayımız olmayan yer kalmayacak. Saadet Partisi olarak Milli Görüşü iyi bir şekilde temsil edebilecek isimleri başkan adayı olarak belirlemek istiyoruz. Biz seçimlerde gösterdiğimiz adayların kazanabilmesini düşündüğümüz için işi ince eleyip sık dokuyoruz. En kısa zamanda merkez belediye başkan adayımız başta olmak üzere ilçe ve beldelerimizin tamamında adaylarımızı kamuoyuna ve basınımıza tanıtacağız” açıklamasında bulundu.