BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş, Nevşehir Toptancılar Sitesi ile ilgili projelerini sadece FİB Haber'e açıkladı.


BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş konuya ilişkin projelerini şu sözlerle dile getirdi;

"Toptancılar Sitesi tamamen kaldırılıp daha modern daha geniş ve ferah bir alana taşınacak. İş yeri sahibi olan vatandaşlarımızla fikir alışverişi yapılıp daha nezih bir ortam oluşturulacaktır.

Bu proje ile hem site sakinleri hem de alışveriş için gelen vatandaşlarımız rahatlıkla ve kolaylıkla düzenli bir biçimde alışverişini sürdürebilecektir. Araba park sorunu yaşamaksızın alışveriş yapmak isteyen vatandaşlarımız da daha sakin bir şekilde ürünleri inceleyebilecektirler.

Bu projenin bir diğer faydası ise, toptan ve perakende satış yapan hemşerilerimiz tanzim satışlarını da daha ferah bir alanda yapabileceklerdir.

Yeni yapılacak sitenin giriş ve çıkış saatleri özel güvenlik tarafından kontrol edilip sitenin güvenliği huzur içerisinde sağlanılacaktır.

Projemizin Nevşehir Sanayisine modernlikle birlikte farklı bir bakış açısı sağlayacaktır. Ülkemizin Organize Sanayilerinin de büyüdüğü gibi Nevşehir'inde sanayisinin büyümesine öncelik bir proje sunuyoruz.

Bir diğer projemiz de halkımızdan almış olduğumuz bilgiler doğrultusunda Nevşehir de bulunan ağır vasıta taşıtlarının park yeri bulunmaması. Bu konu ile ilgili de bir çalışma başlatacağız.

Bu çalışma ile Nevşehir içi kazaların önüne geçilip maddi manevi zararlar engellenecektir. Nevşehir'i bu çirkin görünümden kurtarıp daha düzenli ve daha biçimli bir kare sergileyeceğiz.

Ağır tonajlı vasıtaların  mahalle aralarına girmesi sonucu ile yol tahribatı ve yer altı çalışmalarının zedelenmesini engelleyeceğiz" diyerek sözlerini devam ettiren Sağlamkardeş;

"30 Mart Yerel Seçimler de Ülkemize ve Nevşehir'e hayırlı olması ve tüm Belediye Başkan Adayları'na başarılar dileklerini iletti."