MHP Nevşehir 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Sahir Solmaz MHP'den resmi başvurusunu yaptı ... Solmaz burada yaptığı açıklamasında şunları ifade etti:


 Sayın İl Başkanım, Merkez İlçe Başkanım, Kadın Kolları Başkanım, Belediye Başkanlarım, Teşkilatımızın Değerli Yöneticileri, Kıymetli Dava Arkadaşlarım,

Sayın Basın Mensupları,

 

Türk Devleti’nin temeline dinamit konulmaya çalışıldığı, cambaza bak cambaza oyunlarının oynandığı, 17-25 Aralık yolsuzluk ve hırsızlıklarının örtüldüğü, diktatörlük sevdasıyla anayasal düzeni yok sayıp namus ve şerefi üzerine ettiği yeminleri unutup meydanlarda eski partisine oy isteyen cumhurbaşkanının olduğu bir dönemde; Oslo’da başlayan AKP- PKK görüşmelerinin iyice ayyuka çıktığı, iktidarın Kandil ve İmralı’daki teröristlere boyun eğdiği, federal yapının açık açık konuşulduğu, teröristbaşına özgürlük laflarının çoğaldığı bir dönemde seçime gidiyoruz.

7 Haziran seçimi Türk Milleti’nin kader seçimi olacaktır.

Önceleri çocuklarımızın istikbalinden endişe ediyorduk. Şimdi istiklallerinden kaygı duyar hale geldik. Yandaşların kayrıldığı, keselerinin doldurulduğu, vatandaşa gelince borç batağına sürüklendiği 13 yıllık AKP iktidarı yaşadık.

Yandaş medya vasıtasıyla istedikleri gündemi oluşturup, gerçekleri kamuoyundan saklayan, herkes borç içerisinde yaşarken, herşeyi güllük gülistanlık gösteren, suçlu AKP hükümeti değil de başkaları imiş gibi gösteren bu 13 yılı hep beraber yaşadık. Artık ‘Yeter!’ demenin zamanı gelmiştir.

MHP Türkiye’nin tek kurtuluş reçetesidir.

MHP yetişmiş kadrolarıyla projelerini gerçekleştirecek, hem Türk Milleti’ni, hem Türkiye Cumhuriyeti’ni kara günlerden kurtaracak güce sahiptir. AKP’nin tek alternatifi MHP’dir. Bunu bildikleri için, MHP’nin içine fitne fesat sokmak için her türlü tezgah kurulmaktadır. Kendi çocuğuna analık yapamayan birine şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu’nun anası rolü verilmek istenmektedir. Canımızı acıtmak bize ancak güç verir.

Bizler Türk Milliyetçiliği davasına gönül vermiş neferler olarak, milletimizi aydınlığa kavuşturmak için, diktatörlük sevdalılarına ‘Dur!’ demek için, vatan toprağını 3-5 çapulcuya bırakıp kaçanlardan hesap sormak için, 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluklarının örtbas edilmesini engellemek için, teröriste değil de Türk Silahlı Kuvvetleri’ne silah bıraktıran AKP’e ‘Yeter artık!’ demek için, çiftçinin, esnafın, emeklinin, işçinin derdine çare olmak için MHP iktidarının şart olduğuna inanıyoruz.

Değerli Basın Mensupları,

13 yıldan beri mağdur edilen, sahipsiz bırakılan güzel Nevşehir’imize sahip çıkmak için, hakettiği ama alamadığı hizmetleri almasını sağlamak için, çiftçinin yüzünün güldüğü, üreticinin değerinde malını sattığı günlerin yeniden gelmesi için,

Nevşehir için,

7 Haziran milletvekili genel seçimlerinde MHP’den aday adayı olduğumu sizler vasıtasıyla hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. Yolumuz Hak yolu, hakikat yolu, çıktığımız bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin. Bu kutlu yolda, Nevşehir’e ve Büyük Türk Milleti’ne hizmetten geri koymasın. İnşallah zafer Nevşehir’de ve Türkiye’de MHP’nin ve ona gönül veren fedakar çilekeş ülkücülerin olacaktır. Zafer inananların, zafer Allah rızası için hizmete koşanların olacaktır.

Seçimlerin Nevşehir’imize ve Büyük Türk Milleti’ne hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm Nevşehirli hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyor, onları Türkiye’nin geleceği için MHP’e destek vermeye çağırıyorum. Bu toplantımızı şereflendiren herkese canı gönülden teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.

                                                           Sahir SOLMAZ

                                              MHP Nevşehir 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı