Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel Kozaklı ilçesine bağlı köylerde vatandaşlarla kucaklaşıyor.
MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel Kozaklı ilçesine bağlı Kalecik ve Boğaziçi köyünde seçim çalışmalarına devam ediyor. Köylüler ile buluşan Yüksel, 7 Haziran 2015 tarihinde MHP iktidarının sesini Allah’ın izni sizlerin destekleri ile Kozaklı’mızdan başlatacağız dedi.  Kalecik ve Boğaziçi köyünde vatandaşların büyük ilgisi karşısında büyük bir mutluluk yaşayan Yüksel sizlerin gözünde MHP iktidarını görüyorum dedi. Yüksel, ‘’ AKP hükümeti ne yazık ki köylümüzü unuttu. Sizler üretiyorsunuz ancak AKP hükümeti sizlerin ürettiklerini görmezden geliyor. Sizlere hizmetkar olmaya geliyoruz diyorlar ancak geçen yıllarda sizleri kendilerine hizmetkar yaptılar. İşte tüm bunlara artık dur demenin zamanı geldi. 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde köylümüz artık MHP iktidarının zamanı gelmiştir diyor. AKP hükümeti köylümüze artık eziyet edemeyecektir’’ şeklinde konuştu.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Sait Yüksel kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı da köylülere teşekkür ederken 7 Haziran’da MHP iktidarına hep birlikte yürümenin sözünü aldı.