BEKLENEN OLDU SARITAŞ “ADAYIM” DEDI  
Mustafa Kenan SARITAŞ 2014 Yerel Seçimlerinde MHP'den adayım dedi.
 

SARITAŞ yaptığı açıklamasında,

2004 ve 2009 mahalli yerel seçimlerinde MHP’den belediye başkan adayı olarak hizmet yarışına ekip olarak katıldıklarını 2004 ‘e göre 2009 seçimlerinde daha başarılı bir sonuç aldıklarını AKP’nin hemen ardından 70 oy farkla 2 bin 350 oy alarak 2.’ci olduklarını vurguladı.

Partinin zor günlerinde hiçbir hesap içinde olmadan verilen görevi ekip arkadaşları ile birlikte kabul ettiklerini ve önceki mahalli seçimleri iyi sonuç alarak tamamladıklarını  kaydetti.

2014 mahalli genel yerel seçimleri için de 22 Nisan 2013 tarihinde MHP  ilçe binasında yapılan istişare toplantısına katılan bütün partililerin  huzurunda MHP’den yeniden Avanos Belediye Başkanlığı’na aday olmak istediğini, hiçbir etki altında kalmadan, hiçbir zamanlama hesabı yapmadan bütün içtenliği ile aday olmak istediğini ifade ettiğini belirtti.

Daha sonra MHP il başkanına , genel merkez yöneticilerine adaylık niyetini  ilettiği ve olumlu tepkiler aldığını söyledi.

Bundan önceki seçim dönemlerinde ekip olarak fedakarca çalıştıklarını hiç bir partilinin ve  partimizin yüzünü yere eğdirmeden devamlı yükselen bir grafikle sonuç  aldıkalarını kaydeden Sarıtaş açıklamasına şöyle devam etti:

“Bundan sonraki süreçte de MHP’nin ve partililerimizin tevehcühleri ile yeniden aday olmamız halinde hep beraber, birlik ve beraberlik içinde  daha iyi sonuç alacağımıza inancımız tamdır.   Allah’ın izni ve Avanoslu hemşehrilerimizin desteği ile mahalli seçimi mutlaka kazanacağız. Bundan önce olduğu gibi tüm Avanosluların ve partinin bize olan desteğinin ve güveninin devam edeceği inancı ve düşüncesiyle Avanos’ta yaşayan tüm hemşehrilerime işlerinde başarılar diler sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunarım.  ”  dedi.

Avanos için el ele, gönül gönüle hep beraber...