NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de halen aday adaylığı sürecinin devam ettiği seçim atmosferinde en çok konuşulan isimlerin başında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver geliyor.

İster Başkan Ünver’i yıpratma politikası, ister diğer aday adaylarını yükseltme çabası deyin ama senaryocuların işi gücü hemen hemen her gün Başkan Ünver aleyhine bir senaryo yumurtlamak oluyor. Aslında bu durum bile Başkan Hasan Ünver’in ne kadar seveni varmışta dedirtiyor.

Son senaryolara göre Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in aday gösterilmeyerek Ak Parti genel merkezinde bir göreve getirileceği, hatta kendisine bu aşamada Seni Milletvekili adayı göstereceğiz denileceği.

Bu senaryo’ya göre Ak Partide üçüncü dönemi dolduran üst düzey parti yöneticileri ile bazı milletvekillerinin görevlerinden ayrılacak olması bu sonucu doğurmuş durumda. Ünver Ak Parti genel merkezinde kendisine destek verenlerin ardından bu formül ile ikna edilecek.

Kimisi gazeteci, kimisi sivil toplum kuruluşu mensubu, kimisi sıradan vatandaş, kimisi Ünver dışındaki aday adaylarının bavulunu taşıyan isimlerde olsa şu açık ki, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver aleyhine senaryolar uyduran, az buçuk bilgilerinin yanına birkaç da kendisi ekleyip satanların sayısı günden güne artıyor.