AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir GİZLİGİDER, " 15 Temmuz'da FETÖ başarılı olamadı ama onun kardeş örgütü PKK, FETÖ gibi alçak saldırılar yapıyor. Onun boşluğunu doldurmaya çalışıyorlar. FETÖ'ye nasıl gereğini yaptıysak PKK terör örgütünü de bu ülkenin sorunu olmaktan çıkaracağız. Buna kararlıyız" diye konuştu.

Şimdi sıra PKK’da!


AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir GİZLİGİDER yaptığı açıklamasında; "Şu çok net bir şekilde anlaşılmıştır ki PKK'yı koruyan en önemli kripto yapı PDY/FETÖ idi. İçerideki hamileri çöktü. Şimdi sıra PKK'nın bürokrasi, siyaset ve ekonomi ayağına da gelmeli." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir GİZLİGİDER, Sosyal paylaşım sitesi Twitter daki şahsi hesabından yaptığı açıklamasında;

1. Net bir şekilde anlaşılmıştır ki; PKK'yı koruyan en önemli kripto yapı PDY/FETÖ idi. İçerideki hamileri çöktü.

2. PDY/FETÖ=PYD=PKK. Bu tespitte hepimiz mutabıksak şimdi sıra PKK'nın bürokrasi, siyaset ve ekonomi ayağına da gelmeli.
3. 40 yıldır bir örgüte karşı başka bir örgütün hıyanetinin gölgesinde mücadele etmeye çalışıyorduk.
4. Operasyonlar, Kalkan uçaklar vs önceden PDY/FETÖ tarafından PKK'ya bildiriliyor ve bürokrasideki hayinlerce korunuyordu.

Bu mübarek millet kökten temizliğe girdi, tankların önüne yatanlar, şehitler, bu fitili ateşlemiştir, "ŞAFAK" Artık çok yakın..