NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Alperen Ocakları tarafından düzenlenecek olan Gençlik ve Birlik Şöleninin şölen bölümü iptal edildi. Programa Büyük Birlik Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Araştırmacı – Yazar Hakkı Öznur katılacak.

01 Kasım 2014 Cumartesi günü Saat 19.00’ da Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonunda düzenlenecek olan Birlik ve Gençlik Şöleni Karaman’daki maden kazası ve Şehit haberleri üzerine Konferans programına dönüştürüldü.

Alperen Ocakları Başkanı Ali Neşeli, söz konusu programa Büyük Birlik Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Araştırmacı – Yazar Hakkı Öznur’un katılacağını belirtti.

Sinevizyon gösterimi ile başlayacak olan Programın Nevşehirli gençlere açık olduğunu kaydeden Neşeli, “Sayın Genel Başkanımızın yanında Araştırmacı Yazar Sayın Hakkı Öznur’un da katılacağı programımıza tüm halkımızı ve özellikle gençlerimizi davet ediyorum” dedi.

Bu arada programa katılmak üzere ilimize gelecek olan Büyük Birlik Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Araştırmacı-Yazar Hakkı Öznur, Parti il binasında öğle saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyerek Ülke meseleleri hakkında değerlendirmelerde de bulunacak.