NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi İl Başkanlığı Nevşehir Merkez Belediye Başkan Adayını tanıttı.

İl Başkanı Ali Doğan Simit ve Partili yöneticilerin katıldığı, İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi genel merkezinin düzenlediği bir aday tanıtım programında 81 ilin belediye başkan adaylarının tanıtıldığını kaydeden İl Başkanı Ali Doğan Simit, İktidar Partisinin bile cesaret edemeyeceği bir tanıtım programının yapıldığını dile getirdi.

Nevşehir’de il merkezi ve 6 ilçe belediye başkan adayının söz konusu tanıtım toplantısında Türkiye kamuoyuna tanıtıldığını da kaydeden Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Her şey Saadatle başlıyor. Saadet kazanınca Türkiye ve Nevşehir kazanacak. Geçmişte biz bunu ispat ettik. Bu kutsal davaya sahip çıkarsak hep birlikte kurtulacağız. Allah nasip ederse Başbakanı da biz kurtaracağız. Biz bütün dünyaya huzuru, adaleti getirebilecek bir teşkilatıyız. Biz hiçbir partinin alternatifi değiliz” açıklamalarında bulundu.

Aslen Düzce nüfusuna kayıtlı olmasına rağmen, 15 Yıldır Nevşehir’de özel bir şirkette bölge müdürlüğü görevini yaptığını belirten Saadet Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Çakır, Nevşehir’e kazandırmayı planladıkları projelerinin bulunduğunu, bu projelerin önümüzdeki günlerde Nevşehir kamuoyuna açıklanacağını söyledi.

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol’a başarılar dileyen Saadet Partisi Nevşehir Merkez Belediye Başkan Adayı İbrahim Çakır, temelinde insan olan Saadet Partisinin Nevşehir’de birinci parti olarak seçimden çıkacağına da inandıklarını ifade etti.

Çakır, “1972 Düzce Doğumluyum. 2000 Yılından bu yana Nevşehir’de yaşıyorum. 15 Yıla yakın süredir bir şirkette bölge müdürü olarak çalışmaktayım. Bana göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Temelinde insan ve sevgi olan bu yolculukta yapılacak işlerin ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Şu an mevcut belediye başkanımız Hasan Ünver’e ve Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkan adayı Mehmet Varol’a başarılar diliyoruz. Sonuna kadar biz de bu yarışın içerisinde olacağız. Bizim kimseyle herhangi bir sorunumuz yok. Biz genciyle, yaşlısıyla el ele verdik. Projelerimizi önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağız. Yaklaşık 7 adet projemiz var. Önümüzdeki bir ay içerisinde yapacağımız çalışmalarla nasıl Saadet Partisinin Nevşehir’de birinci parti olacağını hep birlikte göreceğiz. Projelerimiz son derece gerçekçi” diye konuştu.