NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de siyasi partiler seçime sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız verdi.

AK Parti, MHP ve CHP’nin seçim çalışmaları kamuoyuna daha fazla yansırken, diğer siyasi partilerin çalışmaları ne yazık ki kamuoyuna tam anlamıyla yansıtılamıyor. Bunun en büyük sebebi ise söz konusu partilerin basın yayın kuruluşlarına bakış açısının olumsuzluğundan kaynaklanıyor. Bu arada seçim çalışmalarını sürdüren bazı siyasi partilerde henüz Nevşehir kamuoyu bazı adayları henüz görememiş durumda.

Saadet Partisi Milletvekili adayları Uğur Keleş ve Abbas Büken Parti il başkanlığının yaptığı program doğrultusunda ilçe ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ancak Partide BBP İle yapılan ittifak ile birlikte ikinci sıraya milletvekili adayı olarak konulan isim seçime sayılı günler kala henüz Nevşehir’e teşrif edebilmiş ve seçim çalışmalarına katılabilmiş değil.

Öte yandan seçim çalışmalarına Hacıbektaş, Kozaklı ilçelerinden başlayarak devam eden Vatan Partisinde de aynı ilginç durum söz konusu. Partinin Milletvekili adaylarından 3. sıra adayı Elif Murşil’de tıpkı SP-BBP ittifakında olduğu gibi henüz Nevşehir’e gelmiş ve Nevşehir kamuoyuna kendisini tanıtabilmiş değil.