30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde  Nevşehir merkeze bağlı Sulusaray kasabasının Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlık seçimlerini kazanan Osman Körükcü mazbatasını Nevşehir İlçe Seçim kurulu yetkilisi OSinan Arısoy un elinden aldı.

Mahallesine hizmet edecek olmanın haklı gururunu yaşadığını ifade eden Sulusaray kasabasının Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Osman Körükcü; “Öncelikle yapılan seçimde benimle birlikte aday olan diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün bize kısmet oldu belki başka bir zaman başka bir arkadaşımıza kısmet olacak. Mazbatamızı aldık ve hiç vakit kaybetmeden hemen çalışmaya başlayacağız. Çünkü  mahallemiz kasabamızın en eski mahallesi ve nüfus yoğunluğunun en çok olan mahallesinden birisi.

Geçen dönem muhtarlık görevini yürüten muhtarımızın mahalle için yaptığı çalışmalardan yarım kalanları kaldığı yerden devam ettireceğiz. Mahallede yaşayan birisi olarak mahallemizin eksikliklerini ve sorunlarını çok iyi bilmekteyim. Her ne kadar mazbatamı bugün almış olsam da seçim sabahından itibaren biz çalışmaya başladık.

Muhtar olduk asıl şimdi iş başlıyor oturmayıp, mahallemizi gezeceğiz, mahalle sakinleriyle istişare edip, mahallemizin sorunlarını çözmek için hep birlikte çalışacağız.

Eski muhtarlarımızla ve diğer muhtar adaylarımızla istişare edip, onların fikirlerinden istifade faydalanacağız. Bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Bizde bu bana oy verdi, bu vermedi gibi bir düşünce olmaz. Ben sadece bana oy verenlerin muhtarı değilim, ben Sulusaray Cumhuriyet mahallesinde yaşayan herkesin muhtarıyım. Herkese eşit davranıp, mahalleme hizmet için gece gündüz çalışacağım. Çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin. Bu vesileyle 30 Mart yerel seçimlerinde bana destek olan bütün dostlarıma ve mahallemize daha önceki yıllarda muhtar olarak hizmet eden bütün herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.