Sürpriz Aday Peşindeler

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Ak Parti, CHP ve MHP dışında meclis dışında kalan partilerin öncelikli amacı yerel seçimlerde oylarını bir önceki seçime oranla daha artırabilmek.

Özellikle il merkezinde Ak Partinin son seçimlerde % 60’lara dayanan oy potansiyelinin ardından 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Büyük Birlik Partisi, İşçi Partisi, Demokrat Parti, Bağımsız Türkiye Partisi ve Saadet Partisinin sürpriz aday peşinde olduğu gözleniyor.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde olduğu gibi Ak Parti ve MHP arasında geçmesi beklenen yerel seçim mücadelesinin ardından Cumhuriyet Halk Partisinin ciddi oranda seçime etki etmesi beklenmiyor.

Henüz kamuoyunun tanıdığı, güvendiği, rahatlıkla sandık başına gidip oy verebileceği kimleri aday gösterebilecekleri belli olmayan bu 5 siyasi partinin aday isimlerini belirlerken son derece titiz bir çalışma içerisine girmeleri bekleniyor. Zira laf olsun, Partimiz adaysız kalmasın yaklaşımı bu partilerin bu seçimden de hüsranla ayrılacaklarının bir işareti durumunda.