AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER; “MEHMET AKİF ERSOY MİLLETE HİZMETİN EN GÜZEL ÖRNEĞİDİR”

 AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un, millete hizmetin en güzel örneği olduğunu vurguladı.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklama yapan Tanrıver, Türk milletinin kutsal değerleri uğruna en zor zamanlarda bile üstesinden gelemeyeceği bir şey olmadığının İstiklal Marşı dizelerinde en güçlü şekilde ifade edildiğini belirtti.

İl Başkanı Tanrıver; “İstiklal Marşı, Türk milletinin birlik, beraberlik ve inancından aldığı güçle eşsiz bir mücadeleye attığı imzanın, milletimizin duygu ve düşüncesine tercüman olarak, derin bir vatan ve millet sevgisi, büyük bir coşku ile kaleme alındığı eşsiz bir sanat eseridir. Millet olarak Mehmet Akif’i ve İstiklal Marşımızı o dönemin zor koşullarını düşünerek daha iyi anlamalıyız. Aziz milletimiz, sahip olduğu milli birlik, beraberlik ve kardeşlik idealini en güzel şekilde ifade eden İstiklal Marşımızı ilelebet muhafaza edecektir. Milli Mücadele günlerinin heyecanını ve coşkusunu içinde taşıyan İstiklal Marşımız, ay-yıldızlı şanlı bayrağımız göklerde özgür bir şekilde dalgalandıkça milletimizin ortak sesi olmaya devam edecektir.” diye konuştu.