AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER;“NEVŞEHİR ELİF GİBİ DİMDİK DURARAK İRADESİNİ GÖSTERMİŞTİR, TÜM HEMŞERİLERİMİZE GÖNÜL DOLUSU TEŞEKKÜRLER”

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, “Nevşehirli hemşerilerimiz, şehrin dört bir yanından istikrar için, huzur için, gelişen, kalkınan bir Türkiye ve Nevşehir için elif gibi dimdik iradesini göstermiştir, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Nevşehir’de  gerçekleştirilen mitinge gelen herkese teşekkür etti.

Mehmet Ali Tanrıver, “Nevşehir, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye manzarasını özetlemiştir. Yeni AK iktidar, 4. Dönem 3-0 milletimize hayırlı olsun” dedi.

Nevşehir’in elif gibi eğilip bükülmeden dimdik ayakta olduğunu görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ettiğini kaydeden Tanrıver; “Bugün Nevşehir’de gerçekleştirilen miting, esasen 7 Haziran’da şekillenecek tablonun bir özetidir. Her daim yanımızda olan Nevşehirli hemşerilerimiz, eski karanlık dönemlerine yeniden sürüklenmek istenen Türkiye’nin önünde yepyeni bir ak meşale daha yakmıştır. Ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Tanrıver, Başbakan Davutoğlu’nun Nevşehir’de ki coşkuyu görerek Nevşehir’den mutlulukla ayrıldığını, giderken de Nevşehirlilere selamlarını ve bu mitinge katılımlar için teşekkürlerini ilettiğini belirterek; “Bilge Adam Sayın Başbakanımızın katılımıyla Nevşehir’de gerçekleştirdiğimiz miting, milletimizin, huzur ve istikrarına kasteden cephelere ve çevrelere karşı yine tek vücut halinde durulacağını göstermiştir. Nevşehirli hemşerilerimiz, şehrin dört bir yanından Telekom önünde aslında miting için değil, istikrar için, huzur için, gelişen, kalkınan bir Türkiye ve Nevşehir için koşmuştur” diye konuştu.

Karaman’ın ardından 43. mitingi, Nevşehir’de yapan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun, Nevşehir’de moral bulduğunu kaydeden Tanrıver, “AK kadroların hep bir arada dünyaya mesaj verdiği bu büyük buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kadınlarıyla ve gençleriyle tüm il ve ilçe teşkilatlarımızı tebrik ediyorum” dedi. 

AK Parti İl Başkanı Tanrıver, Başbakan Davutoğlu’nun Nevşehir’de gerçekleştirdiği mitinge beraberinde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan’ın da katılımlarından dolayı büyük onur duyduğunu belirterek; “Genel Başkan Yardımcılarımızın ve Bakanlarımızın katılımı coşkumuza ve heyecanımıza ortak olmaları bizleri onurlandırmıştır, şahsım adına tek tek teşekkür ediyorum” dedi.