Tanrıver’in Keyfi Yerinde

NEVŞEHİR(MHA) Önümüzdeki günlerde yeni il yönetimini açıklaması beklenen Ak Partinin çiçeği burnunda il başkanı M. Ali Tanrıver, son dönemlerde Ak Parti il başkanlığı koltuğuna oturanların aksine sosyal paylaşım sitelerini etkin kullanan isimlerden biri.

Geçtiğimiz hafta sonunda Ak Partili Nevşehir Milletvekillerinin yanı sıra Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez ilçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları, teşkilat mensupları ve bazı belediye başkanlarının katıldıkları bir basın toplantısı ile yeni il yönetiminin ilkelerini açıklayan Ak Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver, geçtiğimiz günlerde Ak Parti il binasında yeni il yönetiminin oluşturulması çalışmaları esnasında işte bu fotoğrafı paylaştı.

İl Başkan adaylarından Fatih Güneş’in yanı sıra il yönetiminde bulunması ihtimal gençlerin de içerisinde yer aldığı bir grupla keyifli bir çalışma yaptıkları her hallerinden belli olan Ak Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver’in il başkanlığının ilk günlerindeki bu keyifli hallerinin siyaset hayatının ilerleyen sürecinde devam edip etmeyeceği merak ediliyor.