"Tecrübe Konuşuyor" projesi kapsamında Süper Ligin Nevşehirli Ünlü Futbolcusu Veysel Cihan , Hürriyet Gücer ve Ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez TRT Spikeri Ersin Düzen'in sunumlarında tecrübelerini Nevşehirli gençlerle buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen proje kapsamında kültür, sanat, spor gibi alanlarda ünlü isimler, tecrübelerini gençlerle paylaşmaya devam ediyor.

Proje çerçevesinde dizi ve sinema oyuncusu Ahmet Yenilmez ve Süper Ligin Nevşehirli Ünlü Futbolcusu Hürriyet Gücer , Veysel Cihan Kapadokya Kültür Merkezinde gençlerle söyleşi 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen proje, gittiği her ilde olduğu gibi Nevşehir'de de deneyimli isimleri gençlerin karşısına çıkardı. Nevşehir Kültür Merkezi'nde TRT Spikeri Ersin Düzen'in  moderatörlüğünde gerçekleşen programda, gençler spor genelinde ve futbol hakkında merak ettiklerini Hürriyet Gücer'e sordu. Sinema ve televizyon dünyası hakkında bilmek istediklerini ise alanında deneyimli isim Ahmet Yenilmez'den öğrendi.

Etkinliğe AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye
Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehirli hemşehrimiz Rasim Arı , AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ,Çat Spor Genel Menejari Ramazan Başbuğ, Nevşehirli ünlü futbolcumuz Veysel Cihan ile çok sayıda genç ve sporcular katıldı.