7 Haziran seçimine iki hafta kala Nevşehir’de Bülent Tekiner fırtınası kendisini iyiden iyiye hissettiriyor. Günde iki ilçe ve sayısız köy gezen CHP’li Tekiner dün de Ürgüp ve köylerindeydi. Gittiği her yerde büyük bir coşkuyla karşılanan Bülent Tekiner, 8 Haziran sabahı Ürgüp’ü ve çevresini değiştireceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarına devam eden Bülent Tekiner, Ürgüp’te esnaf gezisi yaptıktan sonra geldiği Ortahisar, Ulaşlı ve Çökek’te büyük bir coşkuyla karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgisinden oldukça memnun olduğu gözlenen CHP’li Tekiner, Ulaşlı’da bir kahvehanede yöre halkına seslendi.

VATANDAŞA HİZMET ÖNCELİĞİMİZ
8 Haziran sabahı “Yaşanacak bir Türkiye” inancıyla yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarının iş başına geleceğine yürekten inandığını kaydeden Bülent Tekiner, Ürgüp ve çevresinin de yıllardır kendilerinden esirgenen hizmetlerden faydalanmaya başlayacağını söyledi.

TARIMI BİTİRENLERDEN HESAP SORUN
Seçimden seçime oy istemek için köylere ve kasabalara gelen siyasetçi profilinin bu seçimle birlikte tarihe karışacağına inandığını söyleyen Tekiner, Ürgüp ve çevresinde tarımı bitirenlerden hesap sorulmasını istedi. Özellikle üzüm bağı olanların yanlış politikalar nedeniyle ürünlerini yok pahasına atmak zorunda kaldığını anlatan Tekiner, TASKO Birliği yeniden aktif hale getirerek, köylü ve üreticiyi tefeci tüccarlar karşısında koruyacaklarını belirtti.