NEVŞEHİR/FİBHABER-Özel-CHP Nevşehir 1.sıra Milletvekili Adayı Bülent Tekiner'in annesi Birsen Tekiner, “Allah nazardan korusun” diyerek oğlu Bülent Tekiner’e nazar boncuğu taktı. Oğlu Bülent Tekiner'i Nevşehir'e dualarla yolcu etti...

Demokrasi şehidi merhum Zeki Tekiner'in eşi ve CHP Milletvekili Adayı Bülent Tekiner'in annesi Birsen Tekiner; Memleketimiz Nevşehir'de Şehir merkezine Tekiner'in seçim otobüsüyle girmeyi düşünmek, bunu düşlemek bile çok heyecan verici... Çok şükür Allah Bu günleri görmeyi bana nasip etti.Hayırlı bir evlat yetiştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum dedi.

"Bu Düzen Değişecek Nevşehir Gelişecek"


CHP Nevşehir 1.sıra Milletvekili Adayı Bülent Tekiner'de Annesi Birsen Tekiner'in elini öperek inşallah 
Nevşehir'in sesi Meclisten duyulsun diye , Nevşehir halkımız teveccüh gösterirlerse,Baba ocağında Halk kazanacak Nevşehir de bizler kazanacağız dedi.

Tekiner, Canım annem beni yolcu ederken çok mutlu ve heyecanlıydı. Nazar boncuğunu arabaya taktı ve anne duasıyla bizi uğurladı. Bizlerde Babamızın yolunda Annemizin hayır duasını alarak çok çalışarak İnançla , emekle baba mirası bir yürekle Nevşehir'de 30 Yıllık özlemi bitireceğiz.Allah mahçup etmesin dedi.