TRT Genel Müdürlüğüne yeni atanan TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, TRT’yi tanıyan birinin bu göreve getirilmesinin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

İbrahim Eren ile bir süre sohbet eden Gizligider, Eren’in 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında kurumu başarıyla savunmuş birisi olduğunu hatırlatarak, TRT’ye uzun yıllar medya alanında hizmet ederek, çeşitli başarılara imza attığını da ifade etti.

Nevşehir Kapadokya Bölgesinin TRT World kanalıyla dünyaya tanıtılması konusunda da istişare de bulunduklarını belirten Gizligider, ayrıca TRT’ de yapılması planlanan programların taslakları konusunda düşüncelerini aktardığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eren, bu nazik davranışından dolayı Gizligider’e teşekkür ederek, Nevşehir turizminin ve Kapadokya Medeyetinin tanıtılması konusunda her zaman destek olacaklarının sözünü verdi.

Şenol Göka’nın istifasının ardından boşalan TRT Genel Müdürlüğü’ne İbrahim Eren getirilmişti. TRT Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan İbrahim Eren, 2013 yılından beri kurumda görev yapıyordu.