NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığının daveti üzerine ilimize gelecek olan CHP PM Üyesi Tuncay Özkan, 14 Mart 2015 Cumartesi günü ilimize gelecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, daha önce hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Tuncay Özkan’ın Nevşehir programının 14 Mart 2015 Cumartesi günü gerçekleştirileceğini söyledi.

Söz konusu Program çerçevesinde 14 Mart 2015 Cumartesi günü Saat 11.15 dolayında Kapadokya Havalimanına hava yolu ile gelecek olan Tuncay Özkan’ın Gülşehir Kartal Otelde düzenlenecek olan kahvaltıya katılacağını belirten Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, Gülşehir teşkilatını ziyaret edecek olan CHP MYK Üyesi Tuncay Özkan’ın buradan Acıgöl ilçesine geçerek ilçe teşkilatının yeni binasının açılışını yapacağını ifade etti.

Acıgöl ilçesinden Nevşehir Merkeze geçecek olan Özkan’ın Saat 15.00’ da Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi salonunda düzenlenecek olan sohbet toplantısında partililerle bir araya geleceğini kaydeden CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, buradaki programın ardından Tuncay Özkan’ın 17.00’ da Ürgüp ilçe teşkilatını ziyaret edeceğini, 19.30 dolayında ise Gülşehir ilçesine geçerek burada bir otelde partinin ileri gelenleri ile sohbet toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Geceyi Nevşehir’de geçirecek olan CHP PM Üyesi Tuncay Özkan ertesi gün Kırşehir ilindeki programa katılmak üzere Nevşehir’den ayrılacak.