NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığının daveti üzerine Nevşehir’e gelen CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan’a Nevşehir’de partililer büyük ilgi gösterdi.

Havayolu ile Nevşehir’e gelen ve Nevşehir Tuzköy Havalimanında İl Başkanı Kamil Gülmez ve Milletvekili aday adayları tarafından karşılanan CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, Gülşehir partinin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Ardından Gülşehir İlçe teşkilatını da ziyaret etti.

Gülşehir’den Acıgöl ilçesine gelen ve burada Partinin ilçe teşkilat binasını hizmete açan CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, Acıgöl ilçe binasının açılışı öncesinde kahvehane ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerinde Acıgöllü vatandaşlarla sohbet eden ve AKP İktidarının ülkeyi içerisinden çıkılmaz bir hale getirdiğini savunan CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, “Kötü yönetime isyan etmeyene fasık derler. Katil elinde kanla dolaşıyor ama cezasını vermiyor. Hırsıza karşı durmuyor. Elimizden ne geliyorsa ortaya koyup 2 Milletvekilini buradan çıkarmamız lazım. Anketlerde 1 kesin. Bizim çok önemli politikalarımız var. 3.5 Milyon işsize iş vereceğiz. Günün belirli saatlerinde elektrik ve su bedava olacak. Emeklilerimize yılda 2 ikramiye vereceğiz. En düşük emekli maaşı bin 500 TL olacak. İlaç kesintisi olmayacak. Emekliler için sosyal tesis açacağız. Gençlere eğitim boyunca bütün masraflarını devlet karşılayacak. Bütün gençlerimize iş vereceğiz. Yurtlar tamamen ücretsiz olacak. Onun bunun yurdunda kimse kalmayacak. Bütün bunlar için iktidar olmamız lazım. Şu an iktidara yok ama çok yakınız” açıklamalarında bulundu.

Bir süre Acıgöllü Partililerle görüşen CHP Parti Meclisi üyesi Tuncay Özkan buradan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde düzenlenen programa geçti. Partililerin yoğun bir ilgisi ile karşılayan Özkan, kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Programda konuşan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP İzmir Milletvekili aday adayı da olmasına rağmen Nevşehir İl ve İlçe Teşkilatlarının isteğini kırmadan Nevşehir’e gelen CHP Parti Meclisi üyesi Tuncay Özkan’a teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Programda partililere seslenen Özkan, 6 yıl süren tutukluluk sürecinden, günümüze kadar yaşadığı siyasi ve özel hayatına ilişkin açıklamalarda da bulundu.

Ürgüp İlçe teşkilatını da ziyaret eden CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, Parti il başkanlığının düzenlediği ve Gülşehir’de düzenlenen parti yöneticilerinin katıldığı toplantının ardından Nevşehir Programını sonlandırdı.