NEVŞEHİR(MHA) Son 10 yıla yakın bir süredir siyasete atılıp atılmayacağı, Milletvekilli aday adayı olup olmayacağı konuşulan isimlerden biri de Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur. Kendisine Siyasete atılmayı, yaklaşan seçimlerde aday adayı olup olmayacağını sorduk.

 “Gereği Neyse Onu Yaparız”

Siyasetin de, sendikacılığında hizmet aracı olduğuna dikkat çeken Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, 2007 Yılından bu yana kendisine yönelik yapılan değerlendirmelerin yanı sıra siyasete girip girmeyeceği konusunda şu an için bir açıklamada bulunmanın doğru olmayacağını dile getirdi.

Uğur, “Yaklaşık 2007 Yılından bu yana şahsımla ilgili değerlendirmeler yapılıyor. Bizi siyasette görmek isteyenler olmuştur. Çevremizden siyasette hizmet etmemiz gerektiğini söyleyenler de olmuştur. Bu zaman ve tercih, kamuoyunun talebinin de ortaya çıkmasıyla olacak bir iştir. Bu anlamda siyaset elbet bir hizmet aracıdır. Sendikacılıkta elbette bir hizmet aracıdır. Şu anda bizler ağırlıklı olarak öğretmen camiasına hizmet veriyoruz. Yarın siyasetle ilgili bir tercihimiz söz konusu olduğunda tüm Nevşehir halkına ve ülkemize hizmet etmek söz konusu olacaktır. Biz hizmetten kaçamayacağımız gibi verilen bir hizmeti en iyi şekilde yerine getirmek çabasında olan bir insanız. İleriki günlerde böyle bir durum ortaya çıkarsa hizmetten kaçmaz gereği neyse onu yaparız” dedi.