NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ülkü Ocakları son yıllarda hiç olmadığı kadar il genelinde teşkilatlanma çalışmasına girişti.

Şu an itibariyle sadece Ürgüp ilçesinde Ülkü Ocağı şubesi bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları 3 ilçe de daha şube açabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmaların seçim öncesinde tamamlanmasıyla birlikte Ülkücü camianın bu ilçelerde de seçime etkin katılımının sağlanması hedefleniyor.

Edinilen bilgiye göre; Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici ve yönetimi tarafından başlatılan çalışmalar çerçevesinde Avanos, Gülşehir ve Derinkuyu ilçelerinde şube açılması konusundaki çalışmalar son aşamaya getirildi. Bu ilçelerde Ülkücü camiaya gönül veren gençlerinde katkılarıyla kısa sürede şubelerin açılması bekleniyor.

Bu arada Nevşehir Ülkü Ocaklarının geçtiğimiz aylarda ilimizde düzenlemeyi planladığı ancak ertelenen konser programını da önümüzdeki birkaç ay içerisinde yapacağı bildirildi. Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir merkez belediye başkan adayının da belirlenmesinin ardından gerçekleştirilecek olan konser programında Ülkücü ve Milliyetçi hareket partisi camiası hep birlikte adeta gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.