NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, Belediyenin borçları konusunda çeşitli söylentilerin ve duyumların kamuoyunda dolaştığını, Başkan Ünver’in belediyenin borçlarını kamuoyuna açıklaması gerektiğini söyledi.

Son dönemlerde belediyeden alacakları bulunan vatandaşların alacaklarını alamadıkları ve belediye ile mahkemelik olduklarının duyulduğunu kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, bu durumdan bir Nevşehirli olarak büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.

Belediyenin borçları konusunda kendilerinin bir pozisyon almadığını ve borcun sonuçta Nevşehir’in borcu olduğunu da sözlerine ekleyen Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, “Nevşehir belediyesinin ne kadar borcu onu bilemiyoruz. Borcu bahane ederek biz bir pozisyon almıyoruz. Son dönemlerde belediyeden alacakları olan Vatandaşların alacaklarını alamadıklarını ve konunun hukuka taşındığını duyuyoruz. Bundan bir Nevşehirli olarak üzüntü duyuyoruz. Sanıyorum iyi bir programlamanın olmamasından kaynaklanan sorunlar var. Biz borçla kabul ediyoruz. Enkaz muhabbeti yapmıyoruz. Ancak Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Hasan Ünver’in belediyenin borçları konusunda bir açıklama yapmasını bekliyoruz” dedi.