ÜNVER VE EKİBİ ESNAFLARLA KUCAKLAŞMAYI SÜRDÜRÜYOR

ESNAF ZİYARETLERİ HIZ KESMİYOR

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, AK Parti teşkilatı  ile birlikte şehir merkezindeki esnafları ziyaret etmeyi sürdürüyor.

İbrahimpaşa Mahallesi’nden başlayıp Eski Sanayi Meydanında bulunan esnafları ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver,işlerin bereketli olması dileğinde bulunarak kısa süreli sohbetlerde yapıyor.

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver , AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Avukat Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Belediye Meclisi üye adayları ile partililer ile esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Esnaf gezisi sırasında elinde Türk Bayrağı olan minik bir kız çocuğunu da seven Ünver,kız çocuğu ile de bir süre sohbet etti.Ziyaretler sırasında Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver’in esnaflara yönelik ziyareti,  bundan sonraki süreçte de devam edecek.