AK Parti Nevşehir'de "çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız" sloganı ile çıktığı yolda seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

30 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlere kısa bir süre kala ev ziyaretlerini hızlandıran AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hasan Ünver ve beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve heyeti, ailelere konuk oluyorlar.

Seçim gündeminden,Nevşehir'in sorunlarına, projelerden ülkedeki gelişmelere kadar her türlü sohbetin edildiği, samimi bir ev ve aile ortamında gerçekleşen ziyaretlerden Başkan Ünver oldukça memnun. AK Partili Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ailelerin kendilerini son derece sıcak karşıladıklarını kaydederek; "Halkımızın bize olan teveccühü inanılmaz. Şunu görüyoruz ki; artık Nevşehir halkı İstikrarın sürmesinden Değişim ve Gelişimin Devam etmesinden yana teveccüh gösterdiklerini her yerde görüyoruz.Vatandaşımızın bizlere göstermiş olduğu bu büyük destek ve duaları halkımızın AK hizmete devamını istiyor" diyerek, seçim çalışmalarının 30 Mart gününe kadar tüm hızıyla süreceğini belirtti.