Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Belediye Meclis Üyeleri Hüsnü Sucu, Ali Şahin, Mehmet Can Yalçın, Süleyman Er, Mustafa Kılıç, Adnan Aydın, Nurgül Esen birlikte ziyaret ederek 6. Olağan İlçe Kongresinde İlçe Başkanı seçilen Ali Özer'i tebrik ederek görevinde başarılar dilediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, "Bizim amacımız birlik beraberlik içerisinde Ürgüp'e hizmet etmek, Allah rızası için göreve geldik. Meclis Üyelerimizle, İl Genel Meclis Üyelerimizle, Belediye Başkanımızla, Milletvekillerimizle hep beraber hizmet edeceğiz. 
SİYASETİN DEPOSU OY:
Araçların deposunun akaryakıt olduğu gibi, siyasetin deposunun da oy olduğunu vurgulayan Özer, hizmet ederken de kongrede de söylediğim gibi 15.000 oy hedefine ulaşacağız. Büyük bir aileyiz, herkesi kucaklayacağız.
DEDİKODU YASAĞI:
İlk yönetim kurulu toplantısını yaptığını vurgulayan Özer, akşam toplantıda da söyledim "Ali Özer'in İlçe Başkanı olduğu Ürgüp İlçe Teşkilatında dedikodu yapılmayacak. Herkes işini yapacak." dedi.
Özer:" "Varsa bir sorun bunu karşılıklı konuşarak çözüme kavuşturacağız, sonra buradan kol kola çıkacağız. Bu kurala uyan uyar, uymayan kusura bakmasın, yedekte bir çok bekleyen yönetim kurulu üyesi var." dedi.
YENİ BİR SAYFA AÇTIK:
11 Kasım'da yeni bir sayfa açıldığının üzerinde duran Özer, yeni sayfada hiç kimsenin aleyhine konuşmanın olmadığını söyledi. Görev yapacağı 3 yılda 2019'da önce Ortahisar Belediyesi'ni, ardından açık ara Ürgüp Belediyesi'ni ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı seçmeyi hedeflediğini vurguladı.
LAF DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ:
Başkan Fahri Yıldız ise Yönetim Kurulunun emeğini esirgemeyen, Ak Partiye hizmet eden, saçını süpürge eden kişilerden oluştuğunu belirterek, "Eğer dedikodu yapan insanlar olsaydı Ak Parti Ürgüp'te bugün bu noktalara gelemezdi." Bundan sonra hiç bir şekilde dedikoduya mahal bırakmadan, Laf değil iş üretmeye devam edeceğiz. 11 Kasım Ürgüp'ün 2019'a hazır olduğunu gösterdi. dedi.
Yıldız, "Biz her zaman Ali Özer ve ekibinin yanındayız, Belediye olarak, Meclis Üyeleri olarak, Belediye Başkanı olarak."  2009 yılından beri grup toplantılarını yaptıklarını ifade ederek, Grup Toplantılarımızın Başkanı İlçe Başkanımız Ali Özer'dir. dedi.