Ürgüp Kaymakamlığı tarafından 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimde vatandaşların huzur, güven ve anlayış içerisinde oyunu kullanması ve bu sürecin herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan tamamlanması için toplantı yapıldı.

Nevşehir’in Ürgüp İlçesinde ’Seçim Güvenliği’ toplantısı İlçe Kaymakamı Tuğba Yılmaz başkanlığında yapıldı. Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantıya Ürgüp Garnizon Komutanı Yüzbaşı M. Barış Bozkurt, Ürgüp Emniyet Müdürü Zafer Akpınar ve 4 siyasi partinin İlçe Başkanları ile adayları katıldı.

Ürgüp’te seçim sürecinin görüşüldüğü toplantıda, 2009 yılında olduğu gibi yerel seçimin karşılıklı anlayış, saygı ve centilmenlik ortamında gerçekleşmesi için ortak irade sergilendiği belirtildi. Demokrasinin temel kuralının halk iradesinin hiç bir engelle karşılaşmadan sandığa yansıması olduğunu vurgulayan İlçe Kaymakamı Tuğba Yılmaz, "Kaymakamlık ve bağlı kurumlar olarak amacımız bu seçimlerde vatandaşlarımızın huzur, güven ve anlayış içerisinde oyunu kullanması ve bu sürecin herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan turizm kenti olan Ürgüp’e yakışır şekilde tamamlanmasıdır." dedi.