Ürgüp İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı tarafından Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi.
CHP'li Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, toplantıda AKP hükümetini, iç ve dış politika, eğitim, sağlık, ulaşım, tarım ve hayvancılık, ekonomi ve genel güvenlik gibi konularda eleştirdi. 
Türkiye’nin tüm komşu ülkelere sorunla hale geldiğini anlatan Ömer Fethi Gürer, ülkenin dış politika karnesinin çok kötü olduğunu belirtti. Eğitimde sürekli müfredat ve sistem değişikliğinin, öğrenciler ve öğretmenlerin kafasına karıştırdığını, atama bekleyen 400 bin öğretmenin sesine kulak verilmediğini ifade etti. Sağlık alanında hastaneler yapılmasına rağmen, doktor açığı nedeniyle acil servislerin bile deyim yerindeyse acillik hale geldiğini anlatan Ömer Fethi Gürer, tarım ve hayvancılıkta gelinen noktanın, Türkiye’nin çözüm bekleyen en önemli konusu olduğunu vurguladı. Özelleştirme adı altında cumhuriyet döneminden bu yana elde edilen kazanımların bir bir yok edildiğini kaydeden Ömer Fethi Gürer, “Bunların uyguladığı sosyal politikalar nedeniyle Türkiye’de aile birliği bile bozuldu. Kadın cinayetleri, fuhuş, uyuşturucu kullanımı katbe kat arttı. İş kazalarında Avrupa birincisiyiz” dedi.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in yanı sıra Danışma Kurulu toplantısına, Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Ürgüp İlçe Başkanı Ali Alper, İlçe Başkan Yardımcısı Enver Türkmen, Ortahisar Belde Başkanı Hayri Acar, Ürgüp Kadın Kolları Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy ve partililer katıldı.