Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün “En Büyük Eserim” dediği ve Türk Gençliğine emanet ettiği, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 90.Yıl Dönümünü kutluyoruz.

 

Milli egemenliğin, sadece millete ait olduğunu kayıtsız ve şartsız kabul eden, Türk Kimliği’nin kuvvetli bir şekilde var olduğu, İnsanların hürriyetlerine ve haklarını tanıyan ve demokratik bir biçimde destekleyen, Türk Milleti’nin yükselmesini, Vatan’ın birliğini ve bütünlüğünü sağlamayı amaçlayan devlet düzeni şüphesiz Cumhuriyet rejimidir.

Biz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşma yolunda kararlılığımızla ilerliyor, Vatanımızın birliğini ve bütünlüğünü, milli ve manevi değerlerini tüm çıkarların üstünde tutuyoruz. Milletimizin geleceğini, Cumhuriyetimizi yükseltme ve ilelebet sürdürme görevimizi eksiksiz yerine getirmek için Türk Milliyetçileri olarak çalışmalarımızda taviz vermeden, dik, onurlu ve kararlı bir şekilde devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerimle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını ve canlarını seve seve bu vatan için feda eden aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene.

 

                                                                                                          Oytun AKYOL

  Ürgüp Ülkü Ocağı Başkanı