Ürgüp Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı ile İstişare Toplantısı Yaptı

Ürgüp Ülkü Ocağı Başkanı Oytun Akyol, Ocak yönetimi Üniversite Teşkilat Başkanı Gürsel Horat ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Toplantı’da Üniversite Teşkilatı’nın bu yıl yaptığı ve yapacağı faaliyetler görüşüldü ve değerlendirilmeye alındı.

Toplantıda konuşma yapan Ürgüp Ülkü Ocağı Başkanı Oytun Akyol:”Bu sene ilçemiz Kapadokya Meslek Yüksekokul’u kazanarak aramıza katılan yeni arkadaşlarımız hoş geldiniz, şeref verdiniz. Artık Ürgüp sizlerin de memleketi, Ürgüp Ülkü Ocağımızda sizlerin ocağıdır. Üniversite yıllarınız boyunca hepinize başarılar diliyorum.

Allah’ın izniyle bu sene de hep birlikte Ülkümüz ve Ülkemiz için büyük projelere imza atacağız. Üniversitede sizler bir Ülkücü genç olarak kişisel duruşunuz ile örnek insanlar olacaksınız.

Kapadokya Meslek Yüksekokulu Üniversite Teşkilatı olarak yapmış ve yapacak olduğunuz faaliyetler, düzenleyecek olduğunuz konferanslar ile her kesimden büyük bir beğeni kazanacağınızı belirtirim’’ dedi.

 

Daha sonra sözü alan Üniversite Teşkilat Başkanı Gürsel Horat;

Öncelikle ; zatında sıfatlarında ve işlerinde hiçbir benzeri olmayan , ol deyince olduran yerin gögün sahibi , merhameti ve keremi bol , Rahîm ve Rahman olan Allahu Tealaya binlerce kez hamd-ü senalar olsun Allahın Resulu , cihan güneşi 18 bin alemin mustafası Hz. Muhammed (s.a.v) binlerce kez salat ve selam olsun Selamun aleyküm.

Sayın Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Oytun Akyol ve teşkilatı, sayın reisim hoş geldiniz. Bizler ; Türklük gurur ve şuurunu İslam ahlak ve faziletiyle yaşamayı ve yaşatmayı şiar edinen İçi alev alev müslüman dışı pırıl pırıl Türk , içi dışına hakim , dışı içine köle bir gençliğiz. Yaptığımız ve yapacağımız tüm işlerde nihai gayemiz Allahın rızasını kazanmaktır. Ürgüp’te Kapadokya Meslek Yüksekokulun’da Ülkücü hareketin dik duruşunu hoş görüsünü sergileyerek insanların sevgisini kazanacağız inşallah. Bu yolda bize büyük desteği olan Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Oytun Akyol’a ve yönetimine bize verdiği ve vereceği destekler için şimdiden teşekkür ederim . Allahın bereketi üzerinize olsun selam ve ülkü ile kalın.

Konuşmanın ardından karşılıklı istişareler yapılarak, toplantı sona erdi.