Gözler Ürgüp AK Parti’nin Yerel yöneticilerin belirleneceği bu seçimler öncesinde en hareketli sürecin yaşandığı yerleşimlerden biri olan Türkiye’nin en önde gelen turizm merkezlerinden biri olan Ürgüp ilçesinde de yoğun bir kulis çalışmaları göze çarpıyor.
 

“HAYALLERİ OLAN BİR BAŞKAN ONA İNANMAYI SEÇEN BİR HALK VE MARKALAŞAN BİR ANADOLU İLÇESİ O ÜRGÜP”

 

Ancak herkes Ürgüp’te CHP ile MHP'yi konuşurken sessiz sedasız AK Partili Mustafapaşa Beldesi Belediye Başkanlığını yürüten Levent Ak Belediye Başkanlığına aday olması yönünde kulis çalışmalarını artırdılar.

siyaset kulislerinden bir iddia dallanıp budaklandı Ürgüp bir 5 yıl daha tecrübeli Ürgüp Belediye Başkan Adaylığına Levent Ak’a Gözler çevrildi. 


           Siyasetin odaklandığı merkezlerin de başında gelen Ürgüp ilçesinde MHP ve CHP  adaylarını açıklaması üzere  Ürgüplülerin gözünde halen AK Partili Mustafapaşa Beldesi Belediye Başkanlığını yürüten Levent Ak’ın Ürgüp İlçe Belediye Başkanlığına aday olması yönünde kulis çalışmalarını artırdılar.

 

Turizmde markalaşan ilçeler arasında ilk sıralarda yer alan Ürgüp ilçesinin bu kimliğini daha etkin şekilde kullanabilecek adaylar içerisinde Levenk Ak’ın ön planda yer aldığını vurgulayan çok sayıda Ürgüplü seçmen “ Mustafapaşa Beldesine yaklaşık 60 yılda yapılamayanları son 4,5 yılda gerçekleştirerek sadece Mustafapaşa’nın değil Kapadokya’nın Dünya turizminden adından da söz ettirecek projeleri ile Nevşehir gelenindeki Belde Belediye Başkanları arasında Nevşehir’de çok sevilen, gayretli, çalışkan bir başkan olarak Levent Ak’ın aday olmasını istiyoruz. Ürgüp özelinde de Başkana büyük teveccüh var. Teşkilatın dışında kamuoyunda da Ürgüplülerin birebir görüşmelerinde de ifade ettiği Ürgüp’ten aday olması konusunda talebi çok var. “şeklinde değerlendirmelerde bulunuyorlar.

Vatandaşlar; “ Sayın Levent Ak'ın Ürgüp Belediyesi başkanlığına aday olması çok büyük bir kazanç olur tabii ki. Biz inanıyoruz ki Ürgüp için en doğru karar.”dediler.