Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Suriye’nin Afrin bölgesinde yürütülen operasyon da yaralanarak Gazi olan Nevşehirli hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Metin İncirli'yi, Ankara' daki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Milletvekilleri gazi ve ailesiyle sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletip, acil şifalar diledi.

Afrin Gazisi Piyade Uzman Çavuş Metin İncirli ve ailesiyle sohbet eden Vali Aktaş, “Yüce Milletimiz, vatanın bekası ve milletimizin huzuru için büyük fedakârlıklar gösteren kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmamış, bundan sonra da unutmayacaktır. Devlet olarak her zaman yanınızdayız. Herhangi bir talebiniz olduğunda kapılarımız sizlere her zaman açıktır. Aynı saldırıda vatan, bayrak ve değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın”dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, “Dünya mazlumlarının umudu ülkemiz; nerede dara düşen, haksızlığa ve zulme uğrayan varsa orada bulunmuş, masum ve mazlumların güvenli sığınağı olmuştur. Kahraman Türk askerinin en önemli özelliklerinden birisi cephede asla geride durmaması, mertçe mücadele etmesidir. Nevşehirli Metin kardeşimiz de cesaretle terör örgütü mensubu hainlerle mücadele ederken gazi olmuştur. Kendisine ve gazilik onurunu göğsünde bir şeref madalyası olarak taşıyan tüm gazilerimize millet olarak minnet duyduğumuzu ifade etmek isterim dedi.

Gazimizin sağlık durumu ve yaralandığı olay hakkında bilgi alan ve yürütülen operasyonda gösterdikleri cesaret ve kahramanlıklarından dolayı tüm Mehmetçiklere ve İncirli'ye teşekkür eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, “ Kutsal vatan toprakları uğruna şehadet mertebesine erişen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise sağlık ve şifa diliyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, " Kahraman Mehmetçik’imizin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Cinderes mevkiinde gazi olan Nevşehirli yiğidimiz Metin İNCİRLİ’yi Valimizle birlikte Nevşehir milletvekilleri olarak ziyaret ettik. Kahraman ordumuza, fedakar yiğitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Allah, razı olsun" dedi.

Nevşehirli Afrin Gazisi  Metin İncirli ve ailesi ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Aktaş ve Milletvekillerine teşekkür etti.