Başkan Ağmaz ve yönetimi ile bir süre sohbet eden AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Hüseyin Varır, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Nevşehir'in turizm tarım ve Üniversitesiyle bir ticaret kenti olmasından dolayı sorunları ve sıkıntıları iyi bildiğini anlatan Varır, kendisinin de esnaf bir ailenin çocuğu olduğunu anımsatarak, bu konuda önemli projeleri olduğu ifade etti.

Varır, 
esnafın toplumdaki önemini vurguladı ve ’’Esnafımız toplumumuzun en temel yapı taşlarından biridir. Ahilik geleneğinin bize emanetlerinden biridir. Biz de bu emanete sahip çıkmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Aday adayı Varır,esnafımız bu ülkenin ekonomik kalkınmasından, eğitimden, sağlığına kadar her alanda bizlere rehber olmuştur. Biz esnafımıza güveniyoruz. Bu kültürü, bu geleneği korumaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Nevşehir’deki dernek, STK ve Odalarla iş birliği içerisinde kenti kalkındırmak için elinden geleni yapacağını belirten Varır, bu konuda da Ağmaz’dan destek istedi.

Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Ünsal Ağmaz ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek,  Varır’ı yakından tanıdığını ifade ederek, kendisine çıktığı bu yolda başarılar diledi.