7 Haziran Genel Seçimlerin ardından Nevşehir'de MHP'nin 13 yıllık özlemini sona erdiren Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol ve MHP İl teşkilatı Teşekkür ziyaretleri için ilçe ziyaretlerine başladı.

7 Haziranda yapılan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi 1. sıradan milletvekili seçilen Mehmet Varol, MHP Kozaklı,Ürgüp ve Avanos ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Çiçeği burnunda Millet Vekili Varol MHP ilçe teşkilatlarında gerçekleştirdiği ziyarette teşkilat üyeleriyle istişare etti.

Varol'dan Kozaklı İlçesine Teşekkür Ziyaretleri
Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Nevşehir Milletvekili seçilen Mehmet Varol, 7 Haziran seçimlerinin ardından ilçelere yönelik olarak teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlk olarak Nevşehir'in Kozaklı ilçesini ziyaret eden MHP’den Milletvekili seçilen Mehmet Varol,önce İlçe teşkilatı ve Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven'le sonrada MHP Nevşehir 2.Sıra Milletvekili Adayı İş Adamı Sait Yüksel'le bir araya geldi ve onlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Varol, “Her zaman sözde değil, özde milletin vekili olacağım. Ankara’da her zaman Nevşehirli hemşerilerimin bir kapısı olacak. Onların sorunlarını çözmek, ülkemize ve Nevşehirimiz’e faydalı projeleri hayata geçirmek için çaba harcayacağız. Her zaman vatandaşımızın yanında olacağız” dedi.

Ziyarette MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı,Başkan Vekili Eyyüp Öz ve İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi de yer aldı.


MİLLET BİZE BİR GEÇİŞ VİZESİ VERDİ

İlçe teşkilatlarına Teşekkür ziyaretlerinde konuşan MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP tek başına iktidar olma iradesini hazırladığı program ve kadrolarıyla göstermiştir. Seçimde de bunun karşılığı olarak milletin kendilerine bir geçiş vizesi verdiğini söyledi. 

 Millet tarafından geçiş vizesi almış MHP, geleceğin en büyük partisi olacağını ifade eden Taşçı; "MHP, Akp yerine iktidar olacağını" Yeni bir iktidar yürüyüşüne çıkacaklarını belirtti.  Yeni bir strateji ile seçimden iki gün sonra çalışmalarına başladıklarını ifade eden Taşçı, Geleceğin büyük iktidar partisi olacağız Dedi.

4 yıl sonra yapılacak 2019 genel ve yerel seçimler hakkında da görüş bildiren Taşçı, MHP’yi 2019`da hem yerelde hem genelde Nevşehir genelinde birinci parti yapmak istediklerini dile getirdi.


MİLLETVEKİLİ VAROL’DAN ÜRGÜP İLÇESİNE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol MHP Ürgüp İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, MHP İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi, MHP Ürgüp İlçe Başkanlığını ziyaret etti. MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol burada kendisine destek veren partililere ve Ürgüp halkına teşekkür etti. Varol, ‘’ 7 Haziran Pazar günü yapılan 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde biliyorum ki gecenizi gündüzünüze katarak çalıştınız. Seçimlerde fedakârca çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ben Nevşehir’in sorunlarını, ilçelerimizin sorunlarını ve çözümlerini takip edeceğimden kimsenin bir şüphesi bulunmasın. Bizlere destek verdiğiniz için teşekkürler Ürgüp’’ diye konuştu.

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı’da 13 yıl aradan sonra Nevşehir’den bir milletvekili kazanmış olduğumuz için son derece mutluyuz dedi. Taşçı, ‘’ 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılan seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde gecemizi gündüzümüze katarak hep birlikte çalıştık. Gönül isterdi ki üç milletvekilini de kazanmak. Ama nasip bu şekilde oldu. Ürgüp halkımıza 7 Haziran seçimlerinde bizimle yürüdükleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.

MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz ise ziyaretlerinden dolayı MHP Milletvekili Mehmet Varol’a, İl Başkanı Göksel Taşçı’ya ve partililere teşekkür etti. MHP Nevşehir Milletvekili seçilen Mehmet Varol’a ise yeni görevinde başarılar temennisinde bulundu.



Varol'un Bugünki Son Durağı Avanos'a Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol MHP Avanos İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Varol'u Avanos'ta MHP Avanos 
İlçe Başkanı Alpaslan Kaygısız, Belediye Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tarafınca Karşılandı. İlçede ilgi ve sevgi ile karşılanan Varol, Teşkilatın talep ve isteklerini dinledi, teşkilata MHP olarak bundan sonra nasıl bir yol izleyecekleri konusunda bilgi paylaşımında bulundu.
MHP Avanos İlçe Başkanı Alpaslan Kaygısız ve partililer tarafından çiçeklerle karşılanan MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol görmüş olduğu ilgiden son derece mutlu oldu. Milletvekili Varol burada kendisine gösterilen ilgiden ve seçimlerde verilen desteklerden dolayı teşekkür etti. Varol, ‘’ Bugün burada coşkulu bir şekilde bizleri karşılamış olduğunuz için teşekkür ederim. 7 Haziran seçimlerinde beni sizler milletvekili olarak Ankara’da Nevşehir’i temsil etmem için seçtiniz. MHP Nevşehir Milletvekili olarak halkımızdan kopuk bir milletvekili olmayacağım. Her zaman halkımızın içinde olan bir milletvekili olarak hizmet vereceğim. Sizlerin sorunlarını kendi sorunlarım gibi takip edeceğim. Seçimlerde bizlere destek vermenizden dolayı teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ise Avanos İlçe Başkanı Alpaslan Kaygız’a ve partililere 7 Haziran seçimlerinde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

MHP Avanos İlçe Başkanı Alpaslan Kaygısız ise ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Mehmet Varol’a, İl Başkanı Göksel Taşçı’ya, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz’e ve İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi’ye teşekkür etti. 

Varol burada yaptığı açıklama da şunları söyledi Tüm partili arkadaşlarına gönül kapılarını ardına kadar kendisine açarak destek olan oy veren veya veremeyen Kadim Şehrin evlatları olan Nevşehirli hemşerilerine, incir tanesi kadar destekle bile olsa bu kutlu dava uğruna kenarda köşede görünmeyen ama dualarıyla, yürekleriyle destek olan tüm gönül dostlarına teşekkür eden Varol, devamında şunları kaydetti: “Seçim gününe kadar bir an olsun bile yalnız bırakmayan her daim destek ve katkılarını yüksek motivasyon ve moral ile bana aktarmak için çırpınan siz sevgili ve saygıdeğer dava arkadaşlarıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin sıcak ve yakın alakası seçimler boyunca en büyük moral kaynağım olmuştur. Bu sebeple her birinize sonsuz teşekkür ediyor en kalbi hislerimle selam ve muhabbetlerimi sunuyor, seçim sonuçlarının ülkemize ve milleti mize hayırlı olmasını canı gönül den diliyor, sizleri Ankara’da hak ettiğiniz en iyi şekilde temsil edebilmek anlamında elimden gelen tüm gayret ve çabayı göstereceğimin sözünü veriyorum.” dedi.

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol teşekkür ziyaretlerine devam edeceği belirtildi.