NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde ön seçimle belirlenen Vatan Partisi Nevşehir Milletvekili adayları seçim sahasına inecekler.

Vatan Partisi İl Başkanı Prof. Dr. Meliha Atalay, Hacıbektaş ve Ürgüp ilçe teşkilatlarında yapılan yeni teşkilatlanma çalışmalarının ardından Milletvekili adaylarının seçim çalışmalarına daha da hız vereceğine dikkat çekti.

Atalay, “Bilindiği gibi 07 Haziran 2015 Pazar günü, Türkiye'nin geleceğinin belirleneceği ve Ülkemizin nasıl bir iktidarla yoluna devam edeceği konusunda çok önemli kararların oylanacağı Milletvekili Genel Seçimleri yapılacaktır. Türkiye'nin umudu olan, ülkemize, onurlu-çalışkan-üreten-birlik/bütünlük içinde bir yaşam vadeden, bu amaçla Türkiye'nin 81 İlinde örgütlenmiş ve 550 Millet Vekili adayını ön seçimle belirlemiş olan Vatan Partisi, seçim çalışmalarını yoğun olarak yürütmektedir. Nevşehir'de de 3 milletvekili adayımız belirlenmiş olup, iki İlçemizin daha örgütleri tamamlanmıştır. Bunlar Hacıbektaş ve Ürgüp İlçelerimizdir. Hacıbektaş'ta var olan örgütümüz yenilenmiş, Ürgüp'te ise yeni kurulmuştur. Önümüzdeki haftadan itibaren, Vatan Partisi Millet Vekili adaylarımız ve partililerimiz, tüm İlçe, Belde, Köy ve İl merkezini kapsayacak seçim çalışmaları programına başlayacaklardır” dedi.