AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, 7 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçimlerin, 2023 ve 2053 yolunda yeni Türkiye’nin ve yeni Nevşehir’in geleceği için büyük önem taşıdığını söyledi.

Nevşehir 7 Haziran Seçimlerine Hazır ! 

Başkan Yanar, Bugünkü ziyaretimiz yeni yuva kuran genç çiftlerle başladı, kendilerine mutluluklar diledik. Cumhurbaşkanımızın tavsiyesi olan 3 çocuk isteğini dile getirdik. Gelecek nesillerin istikrarlı ve yeni Türkiye de yetişmesi büyümesi için AK Parti'nin gerekliliklerini anlattık...

Karış karış adım adım yaptığımız tüm Ziyaretlerimizde şunu apaçık görüyoruz ki, 7 Haziran Yeni Türkiye Yolunda Nevşehir kararını çoktan vermiş.Nevşehir 7 Haziran Genel seçimlerine hazır. Yeni Anayasa, Başkanlık sistemi ve Çözüm süreciyle İstikrar sürsün isteyen Nevşehirli vatandaşlarımız, İç ve dış mihrakların oyununu bozacak ve kazanan Milli İrade ile Türkiye olacak. Kazanan 3-0 ile Nevşehir olacak dedi.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir'in İnternet gazetesi www.fibhaber.com a yaptığı açıklamada, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak milletvekilliği seçimleri için AK Parti Gençlik Kolları olarak çalışmalalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade etti.

Yanar, yeni Türkiye’nin geleceği için gençlerin önemine değinip, Türkiye’nin arkasındaki gerçek gücün gençlik olduğunun altını çizdi. AK Parti Hükümeti’nin ortaya koyduğu hedefler olan 2053 ve 2071’i gençlerin şekillendireceğini kaydeden Yanar, Türkiye’nin geleceği ve hedefleri açısından 7 Haziran genel seçimlerinin önemine işaret etti.

AK Partinin 2023’ü şekillendirdiğini, 2071’in temellerini attığını kaydeden Yanar, “2071’i şekillendirecek olan biz gençleriz. Bu bakımdan bizim ülkemiz, ilimiz Nevşehir adına sorumluluğumuz büyük. Siyaset, okuma sanatıdır. Liderini okuyamayanlar ülkesine iline, ilçesine,beldesine ve köyüne katkı veremez.” dedi.

Bu manada 21. yüzyılı iyi algılamalıyız vurgusu yapan Yanar, Ülkemiz adına Böylesi tarihi önem arz eden seçimler öncesi ilimizin fotoğrafının 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel seçimde iyi okunması gerektiğini belirtti.

Şirketlerin birbirleriyle yarışta bir adım önde olmak için kendilerini yenileyen, gelişmeye açık gençleri nasıl tercih ediyorsa bir ülke  veya il'in gelişmesi de vizyonunu hep yüksek tutan, düşünen, üreten, bölgesindeki sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan, rüya aleminde dolaşmayan bireylerin iş başına getirilmesiyle gerçekleşebileceğini dile getirdi.

AK Partinin iş başına geldiği 3 Kasım 2002 tarihinden bugüne kadar yaptığı hizmetlerle girdiği her seçimi kazandığını hatırlatan Yanar, 7 Haziran seçimlerinde de yine birinci parti olarak çıkacaklarını kaydetti.

Nevşehir’den Ankara'ya yine 3 milletvekili göndermek için yoğun çaba göstereceklerini ifade eden Yanar, İl Başkanımız M.Ali Tanrıver,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Nevşehir Milletvekili adayları ve çok kıymetli AK Partililer ile birlikte ele ele vererek birlikte çok güzel çalışmalara imza atacaklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, 7 Haziran Genel seçimleri için tamamen karşılıksız memleket sevdalısıyla çalışmalalrını fedekarca sürdüren kıymetli dava arkadaşlarım AK Gençlere de bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com