AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, kent merkezinde esnafları ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Esnaf ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de süreceğini belirten Açıkgöz; "Bizler, toplumu ayrıştıran değil birleştiren bir anlayışın yereldeki temsilcileri olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da inşallah toplumun bütün katmanları içerisinde var olacağız." dedi.


Vatandaşlarla bire bir görüşerek, sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Açıkgöz, FİB Haber.Com'a yaptığı açıklamada, AK Parti'nin halkın partisi olduğunu belirtti.

Açıkgöz, Nevşehir Çarşı esnafımızı ziyaretimizde 7’den 70’e hemşerilerimizle hasbihal edip; vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini dinledik. 
Anadolu’muzun kadim şehri Nevşehir’imizin samimiyeti, bizim en büyük kazancımızdır.


 Açıkgöz konuşmasında, "Bugün İl Başkanımız ve Merkez İlçe Başkanımızla birlikte, çarşı içindeki bazı esnaflarımızı ziyaret edip sıkıntılarını dinledik; bu esnada cadde ve sokaklarda, çay ocaklarında bulunan vatandaşlarımızla da hasbihal ettik. Tabii insanın olduğu yerde sorun da hizmet de bitmez. Biz de bu doğrultuda hareket ederek, fırsat buldukça esnaflarımızı, meslek odalarımızı ve sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ediyor, sorunlarını dinliyor, sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yine vatandaşlarımızla partimizde veya çeşitli ortamlarda bir araya gelerek her kesime elimizden geldiğince yetişmeye, yardımcı olmaya çalışıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Bunun için sürekli olarak yönetimde yer alan görevlilerle vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ifade eden Açıkgöz, şunları kaydetti:

"Sorunları olanlar var, önerileri olanlar var. Bugün esnaflarımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve önerilerini dinliyoruz.Hafta içinde yoğun mesai için Başkent ankara'da Gazi Meclisisnde hafta sonları ise AK Partili vekiller olarak Nevşehir'de sahalarda olacağız, vatandaşlarımızla buluşacağız." dedi.

Açıkgöz'ün esnaf ziyareti ve vatandaşlarla buluşmasına AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar'da eşlik etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar açıklamasında; "Nevşehir merkez esnaf ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz..Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok yola devam inşallah.." dedi.