Büyük ve Güçlü Yeni Türkiye ...! 

İlimiz Nevşehir'de Türk Telekom İl Müdürü olarak görev yapan ve 7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem milletvekili seçimlerinde Ak Parti milletvekili aday adayı olan Elektronik Mühendisi Yavuz YAPAR yaptığı açıklamada,

Yeni Türkiye vizyonuna sahip olan tek parti Ak Partidir.

Ak Parti kuruluşundan bu yana milletimize büyük hizmetler etmiş, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde de tüm vatandaşlarımızla birlikte "Yeni Türkiye” hedefine azimle, karalılıkla ilerleyecektir.

Yeni Türkiye, geçmişin gelecekle buluşması,  devletin milletiyle, tarihiyle ve coğrafyasıyla barıştığı Türkiye'dir. 

Yeni Türkiye, toplumsal barış, refah ve huzur, gelişen ve büyüyen ekonomi, siyasi istikrar, temel hak ve özgürlüklere sahip ileri demokrasi anlayışı üzerinde yükselen Türkiye'dir.

Yeni Türkiye, eğitim, kültür, enerji, ulaşım, tarım, sağlık, çevre ve diğer tüm alanlarda standartlara ulaşan bir Türkiye olacaktır. 

Yeni Türkiye, birbirini seven, birbirine saygı ve hoşgörü anlayışıyla bağlı, toplumsal barış ve huzurun merkezi olan bir Türkiye olacaktır. 

“Yeni Türkiye, büyük, öncü ve örnek, güçlü Türkiye olacaktır."

Halkımız, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçiminde, Türkiye’nin büyük ve güçlü dünya devleti olma yolundaki kararını verecektir.

7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerinin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diler, “Hep birlikte yeni Türkiye” hedefine ulaşmak temennisi ile sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarım.

Yavuz YAPAR

Elektronik Mühendisi

Nevşehir AK Parti Milletvekili aday adayı