AK Parti’de bugün sona erecek aday adaylık müracaatları aralıksız devam ediyor.

Elektronik Mühendisi Nevşehir İl Telekom Müdürü Yavuz Yapar AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında 26. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için resmi müracaatını yaptı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adaylık müracaatında bulunan Yapar, 1 Kasım tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum şeklinde konuştu. 

Yapar Resmi müracaatı sonrası www.fibhaber.Com'a yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

Bu vatana sahip çıkma sevdasında olan bizler de öncelikle ülkemizin geleceğine, halkımıza, geleceğimizin emaneti olan gençlerimize, çocuklarımıza sahip çıkmayı kendimize görev bilip. Ülkemizin geleceğinde çaresizlik olmasın diye, halkımız vatanımızın güzelliklerini doya doya yaşasın diye, ülkemiz yücelsin diye, hizmete talip oluyorum

 

Geleceğimizin Türkiye’sini kurmak, zorluğu kolaylığa çevirmek için, yarınların büyük Türkiye’si için, bu güzel vatana bağlılığımız için, halkımıza olan sevgimiz için, hizmet ve sorumluluğumun göstergesi olarak 1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekili Erken seçimlerinde doğup büyüdüğüm Nevşehir’imizden AK Partiden Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.

 

Kritik seçim sürecinde tüm Nevşehir İl Teşkilatımıza başarı ve kolaylıklar diler, 2015 Erken Genel seçimin Türkiye’ye ve Nevşehir’e hayırlar getirmesini dilerim.

 

                                                                                                                     Yavuz YAPAR

Elektronik Mühendisi

Nevşehir İl Telekom Müdürü

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı