Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Yozgat ilinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz,  Yozgat il merkezinde AK Parti teşkilatı ile vatandaş ve esnafları ziyaret etti.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz; "Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak AK Parti Yozgat İl Başkanlığımızı ve Yozgat Belediye Başkanımız Celal Köse’yi ziyaret ettik.‬ ‪“Yozgat; tek yürek olarak büyümeye, kalkınmaya, gelişmeye odaklanmış. AK Belediyeciliğimizle kazanan yine Yozgat oldu.” ‬dedi.

Yozgat'tan sonra Çekerek ilçesine geçen Açıkgöz,  AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ardından Çekerek Belediye Başkanı Eyüp Çakır’ı ve belediye meclis üyelerinide ziyaret ederek belediye projeleri ve faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundu.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz; “Anadolu’nun yiğit evlatları millet sevdasıyla, AK sevdayla; Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan liderliğinde GüçlüTürkiye için çalışmaya devam ediyor. Milletimizle bir ve beraber olarak, kazanan Türkiye olacak. Çekerek vizyonu ve projeleri ile gelişmeye hazır. Hayırlı çalışmalar diliyorum. " dedi.