AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Kırıkkale de, AK Parti İl teşkilatı, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile görüştü.

İlk olarak Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde AK Parti Teşkilatları ile bir araya gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Kırıkkale/ Keskin’deyiz.‬ ‪Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında Keskin Belediye Başkanlığımızı ziyaret ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde milletimize hizmet yolunda hep birlikte çalışmaya devam AK Belediyecilik" dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Kırıkkale ziyaretlerine Keskin ilçesinden sonra, Çelebi, Bahşılı ve Delice ilçeleri ile devam etti.

Kırıkkale/ Çelebi’deyiz.‬

‪Çelebi Belediye Başkanlığımızı ziyaret ederek; gelişen, güzelleşen Çelebi için belediyemizin çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Gönül Belediyeciliği ile gayret, samimiyet, aşk ile çalışan belediyelerimizle kazanan Türkiye oluyor.

Kırıkkale/ Bahşılı’dayız.‬

‪Bahşılı Belediye Başkanımız Recep Zafer Tekin’i makamında ziyaret ederek; gelişen, büyüyen Bahşılı için gayretli çalışmalarını yerinde inceledik. Emekleri için memnuniyet duyduk.‬ ‪Hep birlikte, Sosyal Belediyecilik ile kazanan Bahşılı oluyor.

Rekorlar ilçemiz Delice’deyiz.‬

‪Delice Belediye Başkanlığımızı ziyaretimizde, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğindeki AK kadrolarımıza güçlü destekleri için Deliceli hemşerilerimize teşekkürlerimizi ilettik.‬ Gönül Belediyeciliği ile hep birlikte çalışmaya devam...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e Kırıkkale ziyaretleri kapsamında AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve partililer eşlik etti.