BTP MYK Üyesi Yeşilyurt “Bu Seçim Milletin Kader Seçimi”

NEVŞEHİR(MHA) Bağımsız Türkiye Partisi MYK Üyesi Musa Yeşilyurt, Nevşehir’deki seçim çalışmalarına destek olmak için bulunduğu süre içerisinde halkın partiye büyük ilgi gösterdiğine dikkat çekti.

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın Nevşehir’de de iyi tanındığını belirten Bağımsız Türkiye Partisi MYK Üyesi Musa Yeşilyurt, sağcısından solcusuna hemen hemen herkesin kendilerine büyük bir teveccüh göstermesinden mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Yeşilyurt, “Nevşehir’deki seçim çalışmalarımız oldukça güzel geçti. Zira sağcısından, solcusuna herkes Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ı tanıyor. Ve herkesin gönlünce yer edinmiş bir insan kendisi. Ülkemizin 3 katrilyon dolar yeraltı zenginliğimiz var. Bunları ecnebi güçler işletiyor. Ve bunların ortakları da Çalık ve Koza grubu ile Cumhurbaşkanımızın Damadı. Bor, Uranyum, Altın, Petrol gibi yer altı zenginliğimiz var. Bizin onca şehidimiz neden şehit düştü. Elin ecnebisi benim zenginliklerimizi yesin diye değil. İşte bunu gündeme getiren de Sayın Haydar Baş. Bu zenginliklerimizi ecnebilere peşkeş çektiler. 2023 yılına kadar bu madenlerimizi soyacaklar. Rusya Sayın Haydar Baş’ın modelini uyguluyor. Rus Duma’sında konuşan tek lider Haydar Baş’tır. Bu seçim milletin kader seçimidir. Halkımızın kendi geleceği için bu gerçekleri düşünerek Bağımsız Türkiye Partisine oy vermesini istiyorum” dedi.