Seçilemeyeceğinizden Yana Bir Endişeniz Var mı Başkanım?

NEVŞEHİR(MHA) Tekrar seçilmesi durumunda Nevşehir tarihine geçecek olan Başkan Hasan Ünver, Tekrar Seçilemeyeceğinizden yana bir endişeniz var mı? Sorusuna usta bir siyasetçi üslubu ile cevap verdi.

Hiç kimsenin halkın iradesini kendi cebinde ve garanti olarak göremeyeceğine değinen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ak Partinin sloganını hatırlatarak halkın iradesini işaret etti.

Seçim sonucunda sandıktan çıkana saygı gösterilmesi gerektiğine vurgu yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, “Bir Seçim sürecine giriyoruz. Hiç kimse insanların iradesini ipotek altına alamaz. Hiç kimse insanların iradesini kendi cebinde göremez. Biz yola çıkarız, projelerimizi anlatırız. Halkımız yapılanları, yapılacaklara bakar. Takdir buyurur, emir verir ve tekrar göreve layık görürse biz görevimizi yaparız. Eğer vermezse tekrar görevimizi yapar görevi teslim ederiz. Daima Millet diyoruz. Sloganımız bu. Milletimiz ne istiyorsa o olur. Onun için hiç kimse hiçbir şeyi garanti benim gözüyle göremez. Demokrasilerde bu ahlaken de doğru olmaz. Siyasetin ve seçimin kuralları neyse halkımıza kendimizi anlatarak yeniden oylarına talip olduğumuzu söyleyeceğiz. Sonra da sandıktan çıkana saygı duyacağız” dedi.