Nevşehir’de Düğün & Organizasyon Yaz Kampanyaları Düğün, nişan ve nikah törenlerini unutulmaz kılmak isteyenlerin uğrak mekanı FİB Ajans Organizasyon hizmeti sadece görsel açıdan sizi tatmin etmekle kalmıyor, hizmet kalitesi ve güler yüzlü personeli ile memnuniyetinizi en üst seviyede tutuyor.
 
Hayatınızın en önemli ve özel anını dillere destan bir düğün organizasyonu eşliğinde tüm sevdiklerinizle beraber bir arada geçirmek için salonlarımız sizin adınıza tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünerek, FİB ajans Organizasyon hizmeti sizlere sunmaktadır.
 
Organizasyon toplantılarından profesyonel sunumlara kadar iş hayatını kolaylaştıran hizmetleri ile memnuniyetinize değer katıyor.
 
FİB ajans Organisasyon sahibi İbrahim Uysal yaptığı açıklamada ; Kendinizi özel hissettiğiniz ve dostlarınızla bu durumu paylaşmak istediğinizde FİB Ajans Organizasyon emrinize amade Düğün, sünnet, doğum günü, konser, özel toplantılarda her türlü hizmeti sizlere sunmaktayız. Dedi.
 
FİB AJANS ORGANİSASYON
 

Yaz kampanyaları hız kesmeden devam.ediyor 2016 yaz döneminde düşündüğünüz organizasyonlar da biz sizle beraberiz uygun fiyat koşulları ile taksit imkanı bulunmaktadır. Rezervasyon İçin.  Tel:0 384 212 9 444 yada 0 532 627 28 74

Evlilik Teklifleri , Nişan, Kına ,Düğün, Sünnet , açılış ve Konser gini tüm özel günlerinizde FİB Ajans Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

Gelin Yolu
Gelin Masası
Animatör Hizmetleri :Palyaço , Karagöz - Hacıvat, İllizyonist , Osmanlı Şerbetçisi , 
Masa - Sandalye Giydirme
İkramlar
Balon süsleme
Ses-Sahne 
Işık Sistemi
Sunucu
Orkesta 
Sanatçı
Fotoğraf - Kamera Çekimleri
Organizasyon adına Aradığınız herşey FİB ajans Organizasyonda...
www.fibajans.com
www.nevsehirorganizasyon.com

İşte Hizmetlerimizden bazıları foto galeride ...