NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de 10 yılı aşkın bir zamandır ilimize sporda önemli başarıların kazandırılmasında en ön sırada yer alan atletizmde yepyeni başarıların 2015 yılında kazandırılması için sporcuların antrenmanları aralıksız sürüyor. 2015 Yılı Ömer Şen içinde önemli bir kariyer yılı olacak.

Başkanlığını Av. Hüsnü Güneş’in yaptığı Kapadokya Spor Kulübü sporcusu da olan, Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi’nin büyük bir özenle üzerinde durduğu isimlerden biri olan Ömer Şen, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Kasım ayında Ankara’da düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma kros yarışmalarında Türkiye Şampiyonu olmuştu.

Yıldız erkekler 3 bin metre kategorisinde Türkiye Şampiyonluğunu elde eden Ömer Şen, 2015 yılında da düzenlenecek yarışmalarda ilimizi temsil etmek için antrenmanlarına aralıksız devam ediyor.

En büyük hedefinin yarışmalarda elde ettiği ve edeceği başarılarla Milli takım düzeyinde bir sporcu olmak istediğini ifade eden Ömer Şen, “Bana olan desteklerinden dolayı Resul Köstekçi Hocama, bana Kapadokya Spor Kulübü çatısı altında yer veren Kulüp Başkanımız Sayın Hüsnü Güneş’e ve Gençlik Hizmetleri Spor il müdürümüze teşekkür ediyorum. Amacım 2015 yılında yapılacak müsabakalarda ilimiz adına yarışmak ve bu yarışmalarda yine elde edeceğim başarılarla Nevşehir’in, kulübümün, hocamın ve ailemin göğsünü kabartmak istiyorum” dedi.