TBMM Başkanlık Divanı Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , Bal Liginde mücadele eden Nevşehirsporlu futbolcularla kahvaltıda bir araya geldi.
AK Parti İl Başkanı Rauf Yanar, Nevşehirspor Başkanı Salih Dirikoç ,Nevşehirspor Yönetimi ,Teknik Heyet ve Futbolcular F Concept Lounge Cafe' de kahvaltıda bir araya gelen Milletvekili Açıkgöz futbolculara moral verdi.

Futbolculara moral ve motivasyon vermek için kahvaltıya katıldığını belirten Açıkgöz, yönetimle takım hakkında bir süre görüştü.​


F Concept Lounge'de verilen kahvaltı programında sporcular ile bir araya gelen Milletvekili Açıkgöz, "Şehrimizin göz bebeği Nevşehirspor ‘umuzla kahvaltıda bir araya geldik. ‘O sene, bu sene’ sloganımızla hep birlikte şampiyonluk yolundayız. Kırmızı beyazlı futbolcularımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" dedi.

GALİBİYET SÖZÜ VERDİLER

Nevşehirspor'un tecrübeli golcüsü Yannick de, " Her zaman yanlarında olan Milletvekili Açıkgöz'e teşekkür etti. Biz yeter ki galip gelelim." diyerek takım adına galibiyet sözü verdi.

Kahvaltı sonrası Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, İl Başkanı Yanar,, Nevşehirspor Yönetimi,  teknik heyet ve futbolcularla günün anısına fotoğraf çektirdiler.