TBMM  Divan Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret ederek, başta Nevşehirspor Kulübü olmak üzere Nevşehir’deki mevcut spor tesisleri ve spor yatırımları için maddi destek talebinde bulundu.

TBMM  Divan Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , Nevşehir'de sporun gelişimi ve daha çok sporcu yetişmesi için kolları sıvadı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Süper Lig’in ana sponsor kuruluşu Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret eden Açıkgöz, Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmede, Nevşehir'de sporun gelişimi ve daha çok sporcunun yetişmesi başlıklarının masaya yatırıldığı öğrenilirken,Açıkgöz'ün başta Nevşehirspor Kulübü olmak üzere Nevşehirdeki mevcut spor tesisleri ve spor yatırımları için maddi destek talebinde bulunduğu bildirildi.

Ziyaret sonrası ilk değerlendirmelerinde Nevşehir için verimli bir görüşme gerçekleştirildiğini ifade eden Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Spor Toto Teşkilat Başkanımızı makamında Çat Belediye Başkanımız Kamil DURU ile ziyaret ettik.

Çat' ta yapılan spor tesisimizin öğrencilerimizin hizmetine sunulmasından dolayı teşekkürlerimizi ilettik.Çat' ta basketbolun gelişmesi için de sağlayacakları destekler bizi mutlu etti. İnşallah Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan Nevşehir’in elde edeceği kazanımların yansımlarını önümüzdeki günlerde daha net görüleceğini söyledi. 

Ziyarette Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'da hazır bulundu.

Ziyaret sonrası 
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Çat Belediye Başkanı Kamil Duru Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na Çat Spor Gençlik Kulübünün formasını hediye ettiler.